Zonder vrijwilligers is er geen speeltuin. We zijn alle vrijwilligers zeer dankbaar dat zij zich dag en nacht willen inzetten voor het wel en wee van de speeltuin.

Gevraagd: vrijwilligers-studenten

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers studenten/ouders die ongeveer 4x per jaar willen meehelpen aan het organiseren van een leuke spelactiviteit in de speeltuin. De bedoeling is dat je die middag zoveel mogelijk kinderen laat meedoen aan de activiteit en dat je de activiteit ook meehelpt vorm te geven. Misschien is dit interessant als ervaringsproject voor studenten PABO/ kleuterleidsters/ activiteitenbegeleiders of als maatschappelijke stage. Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar info@speeltuinfortwillem.nl.

Gevraagd: kassa vrijwilligers

Gezocht voor nieuwe seizoen in de speeltuin. Vrijwilligers die een of meerdere dagdelen per week, entreekaartjes willen verkopen in de speeltuin en de mensen klantvriendelijk te woord willen staan. 

Gevraagd: bestuurders

Wij zijn op zoek naar bestuurders voor de speeltuin. Draagt u het speeltuinwerk een warm hart toe? Heeft u contacten en een netwerk in Maastricht en tijd over om enkele keren per jaar te vergaderen? Dan zijn wij op zoek naar u. 

Gevraagd: penningmeester

Wij zijn op zoek naar een penningmeester. Heeft u ervaring in het voeren van een boekhouding en heeft u tijd over? Dan zijn wij op zoek naar u. 

Interesse in bovenstaande functies, stuur een mail met korte motivatie naar info@speeltuinfortwillem.nl

Ik ben geïnteresseerd om vrijwilliger te worden

Please enter your email, so we can follow up with you.